Rond 1900 is in Italië de espresso uitgevonden. Door een speciale methode waarmee je onder druk per kopje een koffie kunt zetten hebben Italianen de espresso ontwikkeld. Sinds die tijd zijn de Italianen heer en meester van deze technie
De Italianen staan bekende om hun autentieke espresso cultuur waarbij een espresso tussen de 30 en 40 mililiter groot mag zijn. De Nederlandse koffies zijn groter dan dat, vaak tussen de 100 en 120 mililiter. Z'on koffie noemen ze
Smaak: specerijen, donkere chocola en karamel.
Voor de echte Italiaanse espresso.
Caffèrat Forte is een volle Italiaanse koffieblend gebrand als authentieke Italiaanse espresso maar dan branden wij deze koffie voor de 2e crack. Dit houdt in dat deze k
Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten
Inloggen
Account aanmaken
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.